DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN
reklam

“BUNLAR MİLLETİN SESİ”

Yayınlanma Tarihi : Google News
“BUNLAR MİLLETİN SESİ”

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Mersin ziyaretinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Erdemli mitinginde mikrofonu vatandaşlara vererek sorunları dinleyen Akşener, “Bütün bunlar milletin sesi. Bu milletin sesi duyuluncaya kadar, bu milletin sesini ağalar duyuncaya kadar gezmeye devam” dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, ziyaretlerini Mersin’de de sürdürdü. İlk olarak Erdemli’de miting gerçekleştiren Akşener, daha sonra narenciye fabrikasındaki işçilerle bir araya geldi.  İş dünyasının sorunları hakkında görüş alışverişinde bulunan Akşener, son olarak Akdeniz ilçesinde esnafı gezerek vatandaşın taleplerini yerinde dinledi.  Esnaf ziyaretlerinin ardından partinin sosyal medya paylaşımında “Akdeniz’de dükkânlar boş, müşteri yok; kasalar boş, para yok. Bu iktidara hiç kimsenin vereceği son bir şans daha yok. Hayat pahalılığının sebep olduğu mücadele hâli; insanlarımıza yorgunluk, stres ve endişe olarak geri dönüyor” ifadeleri kaydedildi.

“İNSANLARI AÇLIĞA MAHKUM ETTİLER”

Erdemli ziyaretinde kendilerini bekleyen kalabalığa seslenen Akşener, “Esnaf gezme sebebim şu; esnaf aynı zamanda bu ülkenin, ekonomisinin bel kemiğidir. Sanayicinin ürettiğini esnaf satmasa o işçi, o sanayici nasıl para kazanır, nasıl üretim, nasıl istihdam yaratılır? Dolayısıyla esnafın varlığı Türk ekonomisinin bel kemiğidir” ifadelerini kullandı. Hayat pahalılığına ve yapılan zamlara dikkat çeken Akşener, konuşması sırasında kendisine uzatılan bir doğal gaz faturasını göstererek “715 lira. Sesim gitti. Kardeşim bu ne?” diyerek duruma tepki gösterdi. Akşener, “Otoyolun kaç kere açılışı yapıldı? Her seferinde açılış yaptılar, oy aldılar ve gittiler öyle mi? Bu defa tokat atacaksınız, sandıkta tokat atacaksınız. Burada ayağınıza gelmeyenlere sandıkta tokat atacaksınız” diye konuştu.

“MERSİN’İ EN İYİ EKONOMİYE SAHİP İL HALİNE GETİRECEĞİZ”

Mikrofonu vatandaşlara vererek problemlerini dinleyen Akşener, iktidara geldiklerini Mersin’i en iyi ekonomiye sahip il haline getireceklerinin sözünü verdi. Milletin sesini duyurana kadar gezilerini sürdüreceğinin altını çizen Akşener, şunları söyledi:

“Bütün bunlar milletin sesi. Bu milletin sesi duyuluncaya kadar, bu milletin sesini ağalar duyuncaya kadar gezmeye devam. Erdemli’den başlayarak Mersin’in tümünün en iyi şekilde hizmet alması için iktidar olduğumuzda Mersin’in bize emanet olduğunu söylemek için buradayım. Bütün bunların giderilmesinin yolu haksızlığın, hukuksuzluğun, kul hakkının gitmesidir. Sarayda sefa sürenler, 11 maaş alanlar buraya gelip burayı duyamazsınız. Sonra da “Geziyor geziyor o insanların hepsi tiyatro” dersiniz. Gelin görün bakayım burada tiyatro mu var? Gördüm ki Mersin sahipsiz, bundan sonra ele ele vereceğiz ve Mersin’i Türkiye’nin en iyi ekonomiye sahip, en iyi eğitime sahip, en iyi istihdama sahip il haline getireceğiz. Limonun dökülmesi ayıptır, günahtır. 100 kilo limonla 1 çuval gübre alınması ayıptır, günahtır.”

reklam