DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN
reklam

ÇBK GALİBİYET SAYISINI 15’E ÇIKARDI

Yayınlanma Tarihi : Google News
ÇBK GALİBİYET SAYISINI 15’E ÇIKARDI

Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nin 20’nci haftasında Hatayspor’a konuk olan Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK) Mersin Yenişehir Belediyesi, parkeden 62-92 galibiyetle ayrıldı.

Karşılaşmaya Tiffany Hayes, DeWanna Bonner, Asena Yalçın, Jasmine Thomas ve Kuanitra Holingsvorth 5’i ile başlayan ÇBK, ABD’li yıldızı Hayes’in 14 sayı kaydettiği ilk çeyreği 10 sayı farkla 15-25 üstün tamamladı. Ev sahibi ekip ikinci periyotun hemen başında farkı 4 sayıya kadar indirse de ribauntları toplayarak hızlı hücum eden misafir takım Çukurova Basketbol, skoru 34-44’e getirip soyunma odasına moralli gitti. Üçüncü çeyrekte oyuna ağırlığını koyan ve üst üste bulduğu basketlerle farkı 26 sayıya çıkaran turuncu-lacivertliler, maçın son bölümüne 45-71 önde girdi. Karşılaşmanın son 10 dakikasında da üstünlüğünü koruyan Çukurova Basketbol, rakibini 30 sayı farkla 62-92 mağlup ederek ligdeki galibiyet sayısını 15’e, yenilmezlik serisini ise 5 maça çıkardı.

İlk çeyrekte çift hanelere ulaşan Tiffany Hayes 27 sayı ile müsabakanın en skorer ismi olurken, DeWanna Bonner ise 22 sayı ve 11 ribaunt istatistiğiyle dikkat çekti.

reklam