DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN
reklam

MHP Toroslar İlçe Yönetimi Başkan Sarı’yı Ziyaret Etti

Yayınlanma Tarihi : Google News
MHP Toroslar İlçe Yönetimi Başkan Sarı’yı Ziyaret Etti

MHP Toroslar İlçe Başkanı Hüsnü Doğan, Başkan Yardımcısı Nazmı Kurt, Yönetim Kurulu üyeleri Durdu Onat ve Hamit Aksakal, TŞOF Yönetim Kurulu Üyesi ve Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Veysel Sarı’yı ziyaret etti.

MHP Toroslar İlçe Başkanı Hüsnü Doğan, “ziyaretimizin amacı,  öncelikle deneyimli oda başkanı Sayın Veysel Sarı’yı başarısından dolayı tebrik etmek ve kendisini MHP Toroslar İlçe teşkilatı ve çalışmaları hakkında bilgilendirmektir. Başkan Veysel Sarı’ya ziyaretimizde bizlere gösterdiği incelikten dolayı teşekkür edip başarılarının sürmesini diliyorum” ifadelerine yer verdi.

MHP Toroslar İlçe Başkan Sayın Hüsnü Doğan ve arkadaşlarının nazik ziyaretlerinden ve başarı dileklerinden dolayı mutlu olduğunu ifade eden Başkan Sarı, konuklarına Oda ve Odanın üye yapısı hakkında bilgi verdi ve MHP Toroslar İlçe teşkilatına da başarılar diledi.

Başkan Veysel Sarı, yaklaşık bir saat süren ziyaret sonrası Toroslar İlçe Başkanı Hüsnü Doğan ve beraberindeki Başkan Yardımcısı Nazmı Kurt, Yönetim Kurulu üyeleri Durdu Onat ve Hamit Aksakal’a odanın anı köşesinde yer alan fotoğraflar hakkında bilgi ve verdi ve ziyaret fotoğraf çekimi ile son buldu.

reklam