DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN
reklam

Salona Bahar geldi

Yayınlanma Tarihi : Google News
Salona Bahar geldi

Mersin Büyükşehir Belediyesi Hentbol ve Voleybol takımlarının şube başkanı Haluk Gülbahar yeni sezonu ve transferleri değerlendirdi. Kısa sürede büyük başarılara imza atan genç Başkan Gülbahar yaptığı açıklamada geçmişte yaptıkları ile ne kadar doğru yolda olduklarının altını çizdi. Gülbahar Kadın Voleybol takımımızın ilk devreyi 15 puan ile 7.sırada tamamladı. Ara transfer döneminde Sultanlar Ligi takımı Bolu Belediye SK oyuncusu Şeyma Dilan Öztürk ve Sigorta Shop 1.Lig takımı Adama Voleybol SK oyuncusu Esra İnce ile anlaşarak playoff hedefimize ulaşmak istiyoruz.

HEDEF ÖNCE PLAY-OFF

Bir mevki için yeni oyuncu arayışındayız. Hedefimiz doğrultusunda 3 transfer ile sezonu tamamlamayı planlıyoruz. Özellikle ilk yılımızda Sultanlar Ligi oyuncusu ile anlaşmak aslında doğru işler yaptığımız göstergesi. İkinci devre müsabakalarımız 8 Ocak 2022 tarihin de başlayacaktı ancak rakip takım da Covid oyuncuların olması maçın ertelenmesine yol açtı. 15 Ocak 2022 Cumartesi günü evimizde Çukurova Belediye SK nü misafir edeceğiz. Normal lig müsabakaları 19 Mart 2022 tarihinde tamamlanacaktır. Hedefimiz ilk 4 takım arasına girmek ve PlayOff müsabakalarına katılarak Sultanlar Ligine çıkmaktır dedi.

Kadın Hentbol takımı hakkında da bilgi veren Başkan Haluk Gülbahar Türkiye Kupasında başarılı olacağımıza inanıyorum dedi. Başkan Haluk Gülbahar Kadın Hentbol takımımızda transfer döneminde Süper Lig temsilcisi Araç Belediye SK nde forma giyen Neşe ŞİMŞEK ile anlaşılmıştır. İlk devreyi lider kapatan takımımız 03 Ocak – 14 Ocak 2022 tarihleri arasında Tarsus Gençlik Kampında ikinci devre çalışmalarını başlamıştır.

BİR İLKİ YAŞIYORUZ

Mersin Kadın Hentbol tarihinde ilk kez Türkiye Kupasına katılacak olan takımımız 22-26 Ocak 2022 tarihleri arasında Mardin ilinde müsabakalara katılacaktır. Türkiye Kupasına 20 takım Süper Ligden, 8 takım 1.ligden başvurmuş, takımımız A Grubunda Süper Lig temsilcileri İzmir Büyükşehir Belediye SK, Antalya Anadolu SK ile Tekirdağ SK ve 1.lig temsilcisi Mardin Kızıltepe SK ile mücadele edecektir. İlk ikiye girmesi halinde son sekiz takım arasına adını yazdıracak takımız hazırlıklarına başlamıştır.

İlk devre salon tadilatı nedeni ile müsabakaları deplasman da oynayan takımız Adana ve Rize maçları dışında kalan 7 maçını ilimizde oynayacaktır. 30 Ocak 2022 tarihinde Artvin 7 Mart SK ile başlayacak olup, 27 Mart 2022 tarihinde Rize Olimpik Pazar SK deplasmanı ile tamamlanacaktır. Hentbol Kadın takımımızda hedef playoff a kalarak Mersin Hentbol tarihinde ilk defa Süper Lige çıkmaktır dedi.

reklam